Nyheter

Marknadsförde VM-ansökan - delade sen poängen

Uruguays Luis Suarez bar tröja med nummer 20 och Argentinas Lionel Messi tröja med nummer 30 i VM-kvalmatchen - för att marknadsföra ländernas gemensamma ansökan om att få arrangera VM 2030. Kanske kommer även Paraguay och Chile vara med i den sydamerikanska ansökan.(TT)
Publicerad 1 september 2017

Uruguays Luis Suarez bar tröja med nummer 20 och Argentinas Lionel Messi tröja med nummer 30 i VM-kvalmatchen - för att marknadsföra ländernas gemensamma ansökan om att få arrangera VM 2030. Kanske kommer även Paraguay och Chile vara med i den sydamerikanska ansökan.

Matchen då, ja den slutade 0-0, vilket lämnar Argentinas nye förbundskapten Jorge Sampaoli med en bitter eftersmak.

””

Den sydamerikanska VM-kvaltabellen har blivit ett riktigt getingbo där alla lag förutom topplaget Brasilien som redan är klart för VM, och bottenlagen Bolivia och Venezuela som redan är avhängda, slåss om tre direktplatser till Ryssland och en playoffplats. Sju lag är inom fem poäng och Argentina är femma på 23 poäng. Lika många som fyran Chile och bara en poäng efter trean Uruguay och två efter tvåan Colombia.

Brasiliens nionde raka seger i kvalet kom mot Ecuador med 2-0. Paulinho och inbytte Philippe Coutinho gjorde målen i andra halvlek.

TT