Annons
Nyheter

MFF drabbades av skada på mittbacken Nielsen

Förutom en utebliven premiärseger gick Malmö FF:s mittback Lasse Nielsen av mötet med Häcken med smärtor i ett knä. - Jag vill inte spekulera i vilken typ av skada det är, säger fysioterapeuten Jesper Robertsson.(TT)
Publicerad 1 april 2019

Det dräller av stjärnor i Malmö FF-tränaren Uwe Röslers trupp, men är det en position där bredden saknas är det bland mittbackarna. Mot Häcken i premiären hemma på Stadion (1-1) tvingades mittbacken Lasse Nielsen lämna planen efter en knapp timme efter att ha fått ont i knäet efter en duell.

””

Knäet kommer att undersökas vidare under tisdagen.

””
Annons

Förutom de tre startande backarna Nielsen, Rasmus Bengtsson och Behrang Safari har MFF Franz Brorsson och unge Anel Ahmedhodzic i truppen. Brorsson har dock varit skadad under stora delar av försäsongen och varken han eller Ahmedhodzic fanns med i premiärtruppen mot Häcken.

Där fick guldfavoriten MFF nöja sig med 1-1 mot utmanaren från Hisingen efter att ha bränt en straff i den andra halvleken vid ledning med 1-0. Tränaren Rösler var inte nöjd med lagets första halvlek och var överraskad över att hans manskap var nervöst inledningsvis i speluppbyggnaden.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons