Annons
Nyheter

Pantern klev förbi Timrå

Det drar ihop sig kring alla strecken i hockeyallsvenskan nu när serien är några omgångar in i sin sista fjärdel. För Karlskoga handlar det om att behålla andraplatsen bakom Mora - och det ser ut att gå vägen.(TT)
Publicerad 8 februari 2017

Bortamötet med Oskarshamn var mållöst efter tre perioder, men bonuspoängen fick plats i bussen hem sedan Victor Berglind avgjort i andra förlängningsminuten.

Efter 43 omgångar är Mora åtta poäng före Karlskoga.

Annons

Pantern både besegrade och passerade Timrå i tabellen. Skåningarna är ny trea efter 4-1 på hemmais, nio poäng bakom Karlskoga.

Modo blandar och ger, den här gången i positiv bemärkelse. Den forna storklubben gjorde 6-3 borta mot Tingsryd och kämpar vidare för en plats i slutspelet.

I botten fick Västerås imponerande uppryckning ny fart efter förlusten senast mot Timrå. Tre poäng hemma mot Almtuna via 3-0 innebär att avståndet ned till Björklöven och kvalplatsen är två poäng. Dessutom var det femte raka hemmasegern.

Fredric Weigel var brutalt uppriktning när han för C More kommenterade Södertäljes åtta matcher långa poänglösa svit.

””

Weigel assisterade Marcus Bohman till Södertäljes ledningsmål men han fick uppleva en ny motgång. I en rätt grinig match var det oavgjort inför den tredje och sista perioden. Cody Murphy och Stefan Öhman förde Björklöven till 4-2, SSK reducerade (Johan Skinnars) omgående men Mikko Pukka avgjorde med en puck i tom kasse.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons