Annons
Nyheter

Storförlust för Kristianstad

Förre förbundskaptenen och storspelaren Ola Lindgren har nyligen skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med IFK Kristianstad. Det är ingen garanti för framgång för laget som varit i SM-final fyra gånger de senaste fem åren och tagit två SM-guld.(TT)
Publicerad 2 februari 2017

Förre förbundskaptenen och storspelaren Ola Lindgren har nyligen skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med IFK Kristianstad. Det är ingen garanti för framgång för laget som varit i SM-final fyra gånger de senaste fem åren och tagit två SM-guld.

Tiomålsförlusten borta mot Redbergslid, 21-31, innebar att Skånelaget sjönk till fjärde plats i den jämna tabelltoppen i Handbollsligan. RIK är bara en poäng bakom och Emil Mellegård bidrog mest till storsegern med nio mål.

Annons

Hammarby åkte också på en tiomålsförlust och förmådde bara göra 16 mål mot Malmö. Malmö är ny trea efter 26-16 och Mirsad Pecikoza satte sju av hemmamålen. Hammarby får mer och mer inrikta sig på bottenkamp i stället för slutspel. Endast målskillnad skiljer till jumbon IFK Ystad och det är fem poäng till närmaste lag ovanför.

Guif bortavann över Aranäs och tog ett lite fastare grepp om sjundeplatsen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons