Annons
Nyheter

Thorgren femma i Québec

Snowboardåkaren Sven Thorgren hade en hyfsad dag i världscuptävlingen i slopestyle i kanadensiska Québec och slutade femma. Efter att kvalet blåste bort i helgens starka vindar fick tävlingen, som också var OS-kvalgrundande och därmed bjöd på ett riktigt starkt startfält, avgöras direkt i två åk.(TT)
Publicerad 12 februari 2017

Snowboardåkaren Sven Thorgren hade en hyfsad dag i världscuptävlingen i slopestyle i kanadensiska Québec och slutade femma.

Efter att kvalet blåste bort i helgens starka vindar fick tävlingen, som också var OS-kvalgrundande och därmed bjöd på ett riktigt starkt startfält, avgöras direkt i två åk.

Annons

Thorgren hade problem med sikten i det första och föll i bandelen med räcken. I det andra åket gick det bättre, och det räckte till slut till en femteplats.

"Jag fick kämpa en del men är nöjd att jag kunde hantera de förändrade förhållandena och att jag fick till ett rätt bra åk", säger Thorgren i ett pressmeddelande.

Kanadensiska duon Seb Toots och Mark McMorris tog tätplaceringarna före X-gamesvinnaren Markus Kleveland, Norge, som blev trea.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons