Annons
Nyheter

Tredje raka förlusten följdes av burop

1-2 mot Napoli. 1-2 mot Udinese. Och så 0-1 mot Sampdoria. Milan fortsätter att det tufft i Serie A - och efter den tredje raka förlusten i ligaspelet var fansen tydliga med att visa sitt missnöje. Kort efter slutsignalen tog publiken ton och buade hemmalaget.(TT)
Publicerad 5 februari 2017

1-2 mot Napoli. 1-2 mot Udinese. Och så 0-1 mot Sampdoria. Milan fortsätter att det tufft i Serie A - och efter den tredje raka förlusten i ligaspelet var fansen tydliga med att visa sitt missnöje. Kort efter slutsignalen tog publiken ton och buade hemmalaget.

Sampdorias Luis Muriel avgjorde i 70:e minuten, då han säkert placerade in straffen bakom målvakten Gianluigi Donnarumma.

Annons

Förlustraden gör att Milan är tabellåtta och därmed har en bit att vandra för att nå placeringarna som ger spel ute i Europa.

Romklubben Lazio fick en betydligt roligare söndag. Bortamötet med Pescara slutade hela 6-2. Marco Parolo stod för fyra av målen.

I toppen ståtar Juventus som slog Inter med 1-0. Chelsealånet Juan Cuadrado satte sitt första mål för säsongen precis före pausen på en kanon efter en hörna. Juventus är sex poäng före Napoli som har en match mer spelad.

Oscar Hiljemarks Genoa förlorade hemma mot Sassoula med 0-1 efter att Lorenzo Pellegrini avgjort i 26:e minuten. Hiljemark startade men blev utbytt 73:e minuten.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons