Nyheter

White om McGregors attack: "Kriminellt"

Conor McGregor attackerade en buss och skadade fajters. MMA-stjärnan anmälde sig själv till polisen i New York och ställdes senare inför en domare. - Det som hände var kriminellt, vidrigt och det äcklar mig, säger Dana White, UFC:s ordförande.(TT)
Publicerad 6 april 2018

Irländaren Conor McGregor var på plats under mediedagen inför lördagens UFC-gala i Barclays Center i Brooklyn, New York. Tillsammans med ett stor antal vänner tog han sig sedan ner till garaget och attackerade en buss med fajters.

””

Stol krossade ruta

””
””

Anledningen till attacken tros vara att 29-åringen har haft något otalt med ryssen Chabib Nurmagomedov.

””

McGregor har anmält sig till polisen i New York och ställdes senare under fredagen inför en domare. McGregor, som anklagas för överfall och skadegörelse, släpptes sedan han betalat motsvarande 420 000 kronor i borgen.

Chiesa och Ray Borg fick så pass allvarliga skador att de inte kan gå sina matcher mot Anthony Pettis respektive Brandon Moreno.

Artiom Lobov, som var med i gruppen som attackerade bussen, har plockats bort från galan.

"Aldrig hänt"

UFC-ordföranden Dana White räknar med att polisen tar hand om Conor McGregor, men är även inne på att det våldsamma agerandet från den trefaldige UFC-mästaren kommer att få andra följder.

””
””

TT