Annons
Nyheter

Macron avfärdar rykten om vänsterprassel

Emmanuel Macron, för tillfället favorit i opinionsmätningarna inför franska presidentvalet i vår, har tagit bladet från munnen för att få slut på spekulationer om hans privatliv. Intensiva rykten gör gällande att han haft en utomäktenskaplig affär med en manlig mediechef.(TT)
Publicerad 7 februari 2017

Emmanuel Macron, för tillfället favorit i opinionsmätningarna inför franska presidentvalet i vår, har tagit bladet från munnen för att få slut på spekulationer om hans privatliv.

Intensiva rykten gör gällande att han haft en utomäktenskaplig affär med en manlig mediechef. I måndags kväll kommenterade Macron, som är gift, ryktena inför partikamrater, och han avfärdade dem helt.

Annons

Franska politikers privatliv, som eventuella utomäktenskapliga affärer, var tidigare sällan rubrikmaterial, men det har ändrats på senare år. Det uppmärksammades att president Nicolas Sarkozy hade en kändisfru med musikkärriär, och nuvarande presidenten François Hollande har fått se sina resor genom Paristrafiken till en dambekant på bild.

Macron kommenterade redan i höstas påståenden om att han levde dubbelliv. Den gången skedde det via sajten Mediapart och blev mindre uppmärksammat än nu när temperaturen stiger inför valet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons