Nyheter

Dagens rosor den 16 oktober

Nyheter • Publicerad 15 oktober 2007

… till alla företagare i Simrishamns kommun för reflexerna.

Kiviks dagbarn

… till dig som kom med kaffe och kex till resenärer och personal på tåget som höll utanför Tomelilla kvällen den 9 oktober, då allt var strömlöst!

Varmt tacksam

… till dig, ärliga person, som lämnade in min borttappade plånbok till receptionen på vårdcentralen i Skurup och till Lena för att du ringde mig.

Signe

… till dig från Borrby(?) som ringde och berättade att du hittat Mattias jacka på busstationen i Ystad. Men var blev den av sedan? Blir glada om du ringer igen.

Mattias mamma

… till Martin Svensson för att du ställde upp med att köra fotbollskillarna i Charlo/Rynge och sponsra bussen till deras resa och avslutningskväll i Helsingborg.

Fotbollskillarna

med föräldrar

… till mina arbetskamrater respektive på Ystad Energi och era respektive för att ni gjorde mindag oförglömlig.

Nilla

… till Pelle "Postis" och Gull-Britt, ledare för F1 på Simrishamns brukshundsklubb för att ni kör raka puckar, sprider glädje och har stor kunskap.

Ask

… till herrgänget i Skårby/Rögla för att ni inte ger upp era trevliga boulekvällar.

Tösen från Svarte

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.