Nyheter

Dagens rosor den 24 februari

Nyheter • Publicerad 23 februari 2007

… till världens bäste "moffor" och far, Lasse Hallgren, för att du är den du är och har ett hjärta av guld samt naturligtvis till "kvinnan bakom mannen", som med viss möda gjort honom till den han är. Vi älskar er! Massor med pussar och kramar!

Nettan med familj

… till kulturskolans lärare som återigen har gjort en fin föreställning och visat upp den på teatern till glädje för oss elever och lärare på Köpingebro skola.

Mary Isacsson

Lärare

… till Anton Ewald, Nathalie Hanson, Hanna Czernyson, Wilma Karlsson, Albin Eldh, Beate Larsen, Isak Jackson, Albin Andersson, Julia Nimbratt, Tindra och alla mina andra kompisar på dagis för att ni är så roliga att leka med.

Elin Jarl

… till alla läkare och sköterskor på barnmottagningen och IVA för underbart omhändertagande den 8-9 februari.

Liam med föräldrar

… till doktor Malm och Agneta på öronögon i Ystad

för allt vänligt bemötande och noggranna undersökningar när jag fick Bells sjukdom.

Ingrid Törnquist

… till Per-Olof i Brösarp för ditt engagemang och all hjälp med vår utsmyckning av huset. Den kommer verkligen att pryda sin plats.

Barnen och fröknarna

Nybrostrands förskola

… till Morgan, Susanne, Annelie, Ulla, Ingela, Pär och Stina på Parkens dagis iKöpingebro för att ni är så snälla och hittar på så mycket kul.

Elin Jarl

… till alla som tänkt på och hjälpt oss när Liam varit sjuk.

Familjen Johansson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.