Nyheter

Dagens rosor den 3 februari

Nyheter • Publicerad 2 februari 2007

… till dig, taxichaufför, som på kvällen den 27 januari såg till att jag, efter många om och men, kom till akuten samt till all personal på akuten och röntgen för vänligt och snabbt bemötande.

Inge Nilsson

… till Peter och Camilla för att ni hjälpte mig den 27 januari med den envisa dörren som inte gick att stänga. Tänk om alla var så hjälpsamma.

Lizette i Skurup

… till Jörgen Jojje Nilsson för att du körde för oss den 30 januari till läkaren i Ystad.

Madeleine och Stefan Grahniz

… till dig, dam, som hjälpte mig att ta samtalet då min dåliga hörsel gjorde att jag inte kunde lyssna på vad som sades i mobilen. Rätt porslinstomte blev det.

Laila

… till Gustav, vaktis på Lindesborgsskolan, för att du snabbt och mycket proffsigt lagade elpianot i "Kyffed". Det blev väldigt bra!

Kerstin och Likören

… till er på macken i Tomelilla som hjälpte Brösarps hemtjänst med leasingbilen när handbromsen frusit fast.

Töserna från Brösarp

… till min stora familj för allt som ni gjort för mig – utan er skulle jag inte klarat mig – samt till alla andra också som hjälpt mig.

Birgit Hansson, Slimminge

… till alla 6:or som var med på Kläppenresan för allt jobb ni lagt ner innan och för att ni uppträdde exemplariskt under resan.

Carina och Helena

Odenslundsskolan

… till Mona B för att du står ut med mej varje dag på jobbet.

Cristina

… till alla mina kamrater i Fortesprojektet på Academedia Eductus för att ni är så duktiga och kämpar på trots de motgångar och svårigheter som finns på olika sätt. Vi är unika och har mycket att ge!

Babsan

… till dig, kille, som hjälpte våra föräldrar till lasarettet i Ystad från Norrevärnsgatan natten mellan den 20 och 21 januari.

Barnen

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.