Nyheter

Första intrycket stämmer nog

Nyheter • Publicerad 28 februari 2007

Kommentar till Staffan Garnaeus, Hotell Continental i Ystad svar (den 28 februari).

Det var en skrämmande upplevelse när jag en natt i förra veckan tvingades gå runt i vintervädret i Ystad i nästan två timmar innan jag kom in i värmen.

Hotell Continental öppnade inte dörren förrän några vänner i Skillinge (som hade kört fast i snön när de försökte ta sig till Ystad för att hämta mig) ringde och förklarade den kritiska situationen. Historien blev detaljerat beskriven i YA den 23 februari.

På morgonen efter var jag fortfarande chockerad över att nattvakten tänkte låta mig bli stående ute i ovädret. Min reaktion har blivit beskriven som en utskällning!

Hotellägare Garnaeus skriver i sitt inlägg att jag lämnade hotellet utan att betala någonting, vilket naturligtvis kan förstås som att jag smet från räkningen. Detta är fel!!!

När jag lämnade hotellet berättade nattportiern för mig att hotellet skulle bjuda på vistelsen.

Det är tillåtet att göra fel. Det är oförlåtligt att ändra på sanningen.

Dag Tveterås

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.