Annons
Nyheter

Namne får grädde på moset

Nyheter • Publicerad 11 augusti 2014

Jag finner det ytterst märkligt att YA inte har uppmärksammat att det var socialdemokraten Christer Grankvist som agerade för att det skulle bli en lösning på problemet med återvinningen i Borrby och i stället namngav en politiker från ett annat parti med samma förnamn som initiativtagaren till agerandet.

Att denne namne med Christer Grankvist inte går in och dementerar är ju ganska naturligt så här i valtider. Då är alla omnämnande som grädde på moset, även om de inte är relevanta.

Annons

Grankvist har agerat både genom att väcka frågan i fullmäktige samt med kontakt med de som har ansvaret för sopåtervinningen i Borrby.

Ingalill Bjartén

Orförande i Borrby, Hammenhög och Östra Hoby S-föreninge

Svar:

Du har fel, YA har uppmärksammat detta flera gånger. Senast den 23 och 25 juli skrev vi att socialdemokraten Christer Granqvist tidigt agerat för att lösa problemen med återvinningen i Borrby. Om vi varje gång vi skriver om ett ämne måste rabbla upp all bakgrundsinformation blir tidningsartiklarna ganska tråkiga och ohanterligt långa.

Lars Mohlin

Chefredaktör Ystads Allehanda

INTERNAL INTERNAL
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons