Annons
Nyheter

Utemiljöerna måste bli bättre

Nyheter • Publicerad 27 augusti 2014

Svar till Linda Anderssonden 25 augusti 2014.

Låt mig redan inledningsvis slå fast att jag till fullo delar din, och andra föräldrars, uppfattning att barnens/elevernas –och personalens – utemiljöer måste bli bättre och fräschas upp i Simrishamns kommun. Detta gäller såväl förskolor som skolor och är ett generellt behov i hela kommunen och inte bara vid Simrislundsskolan som du i din insändare så riktigt påtalar behovet av.

Annons

Socialdemokraterna har motionerat om en upprustning/översyn av barns utemiljöer generellt sett vad avser såväl lekplatser som skolor och förskolor och vi ger oss inte utan har även detta med som en viktig punkt i det program som vi nu går till val på i Simrishamns kommun.

Oberoende av de förvaltningsgränder som gäller så anser jag att det är en självklarhet för bun att agera i även dessa så viktiga frågor för våra barn/elever och duktiga personal. Ett första steg har glädjande nog nu redan tagits.

INTERNAL INTERNAL
Christer Grankvist, Andre vice, ordförande bun Simrishamn
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons