Annons
Nyheter

Vi är många som älskar pyntet

Nyheter • Publicerad 18 mars 2014

Jag blir både arg och ledsen, när jag läser att en statsarkitekt skulle ta över pyntningen.

Det kan jag tala om att det redan finns en kunnig och lekfull och duktig person  som Ulf Andersson stadsträdgårdsmästare  som både kan och vet hur det ska se ut. Vi är många som älskar hans överraskningar och undrar varje helg, vad blir det i år. 

Annons

Vi är inflyttade från Göteborg sedan 15 år och var inte vana vid detta fina som sker i Ystad till helgerna,att hitta kycklingar stående i gathörn eller tomtar, eller pepparkaksgubbar eller påskkäringar som flyger omkring. Och vad vi saknade tomten på rådhusets balkong föregående jul. Vi är många som älskar Ulfs utsmyckningar.

Låt var man vara vid sin läst. Arkitekten har säkert viktigare saker för sig än att lägga sig i stadsträdgårsmästarens arbete och lekfullhet som vi alltid är nyfikna på vad det ska bli denna gång. Vi åker alltid runt i Ystad och ser var överraskningarna är.

INTERNAL INTERNAL
Jane Thiesies
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons