Annons

Årets första nyhetsvecka – mest lästa nyheterna

Årets första bebis, bökande vildsvin och trafikolyckor. Det är bland annat det som ni läsare har tyckt varit mest intressant att läsa den första veckan på 2020.
Sydöstra Skåne • Publicerad 5 januari 2020

1. Årets första bebis kom en timme in på 2020

En timme och två minuter. Äldre än så hann inte det nya årtiondet bli innan sydöstra Skånes första bebis kom till världen.

Annons

2. Körde rakt in i hus – förd till sjukhus med livshotande skador

En bil krockade med en husvägg i en singelolycka på Storgatan i Löderup. Föraren av bilen, en 25-årig man, fördes till sjukhus med livshotande skador.

3. Vildsvinen har vänt upp och ner på hela deras tomt

När familjen kom till sitt fritidshus fick de sig en rejäl chock. Jeroen Bisschop och Lovisa Radtke kunde bara gapande konstatera att vildsvinen vänt upp och ner på hela deras tomt.

4. Brand vid stationen spred sig till flera bilar

Flera bilar skadades i en brand på en parkeringsplats vid tågstationen i Rydsgård. Polisen tror att branden var anlagd.

5. Vansinnesfärd slutade med dubbelkrock - föraren misstänkt rattfull

Trafikolyckan som inträffade vid 14-tiden på fredagen i Simrislund lämnade flera vittnen i chock. Polisen har hittat bilen som behövde bärgas från platsen. Föraren avvek dock, men hittades med hjälp av polishundar. Misstanke finns nu om att föraren varit rattfull vid krocken.

Paulina Leuku ShakeriSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons