GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bli YA:s badkorre i sommar!

Är du en flitig badare och kan tänka dig att ge YA:s läsare tillförlitliga faktauppgifter i sommar? Då är det dig vi söker.
Österlen • Publicerad 25 maj 2018 • Uppdaterad 25 maj 2018

Varje sommar brukar Ystads allehanda och andra tidningar rapportera dagens badtemperatur från de vanligaste badplatserna. Ganska ofta har det saknats tillförlitliga uppgifter för tidningen att trycka.

Så kan vi bara inte ha det längre.

Så i år har vi tänkt om: I år är det du, läsare och badare, som får chansen att vara våra simfötter och badöron i strandkanten. Vårt flöte i dyningen, vår livboj i vågorna, vår trygga hamn i flödet av falska badtemperaturer.

Vi söker alltså dig som badar regelbundet, helst varje dag, och som kan rapportera aktuella badtemperatur till vår redaktion i Ystad.

Bara med hjälp av dig kan vi ge alla våra läsare dagsfärska uppgifter om våra vattenhål – sommaren igenom.

Vi söker badkorrespondenter längs hela kusten från Haväng till Hörte. Bor du vid en badsjö i Sjöbo, Skurup, Tomelilla, Simrishamn eller Ystads kommun är du också välkommen att rapportera därifrån.

Hör av dig till liv.akne@ystadsallehanda.se om du vill bli badkorre så berättar vi mer!

Ps. För besväret får varje badkorre ett strandkit.

Liv Akne
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.