Annons

BornholmsTrafikken lyssnar på kritiker

BornholmsTrafikken överväger just nu att sänka de priser som man så sent som i juni beslutade höja med 60 procent. En höjning som är tänkt att gälla från 2003.
Ystad • Publicerad 8 augusti 2002

Orsaken till att rederiet funderar på att ompröva sitt tidigare beslut är den kritik som bolaget fått. Bland annat från en rad campingägare på Bornholm. Det rapporterar danska TV2 Bornholm. - Det blir katastrof för oss. I år har de tyska campingturisterna svikit på grund av de höjda priserna mellan Rönne och Sassnitz. Skulle dessutom de danska turisterna avstå att turista på Bornholm nästa år blir det hårda tider för de nyetablerade campingägarna, säger Kim Nissen, campingägare. BornholmsTrafikken medger nu att man kanske höjt priserna i överkant. Till TV2 Bornholm säger rederiets verkställande direktör, Mads Kofod, att man nu undersöker hur man ska kunna skapa en "speciell ordning" för dessa grupper av resande.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons