Bråkiga fyllerister hamnade i arresten

En 24-årig ystadsbo omhändertogs av polisen under natten till fredagen. Strax före klockan 01.30 befann sig mannen sig utanför kiosken vid Österportstorg, där omgivningen utsattes för hans vrede. 24-åringen var kraftigt berusad och skrek för full hals.
Ystad • Publicerad 12 april 2002

När polisen ingrep lade han benen på ryggen och försökte undkomma. Balansen var dock inte den allra bästa. Flyktförsöket slutade med att 24-åringen sprang rakt i en järngrind och föll omkull. Mannen transporterades därefter till polisstationen. Han tillnyktrade så småningom och frigavs på fredagsmorgonen. Polisen omhändertog även en berusad och aggressiv 20-årig ystadsbo på Österportstorg vid 02.30-tiden. Bråkstaken uppmanades att lämna platsen men vägrade. Han placerades därför i arrest för tillnyktring.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.