GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fritidsbadet

Ystad • Publicerad 23 april 2007
arkivbild:
arkivbild:Foto: 

Badet har dömts ut av räddningstjänsten. Dispens för att fortsätta verksamheten har beviljats en gång. Kommunen har fram till den siste december 2007 att uppfylla kraven. Det handlar bland annat om ökad säkerhet för det badande och förbättringar för handikappade besökare. I annat fall riskerar man kommunen vite och att delar av lokalerna måste stängas av. Sannolikt kommer kommunen inte att totalrenovera badet.

Prislapp för akutåtgärd:

två– tre miljoner kronor.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.