Knuffades genom skyltfönster

(Uppdaterad 17.22) En 21-årig man fördes i ambulans till akuten efter ett bråk på Gågatan natten till lördagen. Mannen skadades när han knuffades genom Lindex skyltfönster.
Ystad • Publicerad 28 december 2002

Det hela började med att 21-åringen utan förvarning fick ett knytnävsslag av en för honom okänd 32-årig man. Under efterföljande tumult knuffades målsäganden mot Lindex skyltfönster, som krossades. 21-åringen skar sig så illa att han behövde transporteras till lasarettet för vård. Kort därefter observerade polisen att en 22-årig bekant till målsäganden försökte gömma en stor kökskniv, som han precis haft framme och förevisat. Kniven föll ur jackfickan mitt framför ögonen på polisen och mannen erkände brott mot knivlagen. Den 32-årige mannen är misstänkt för misshandel.

Magnus Wegerup magnus.wegerup@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.