Annons

Körde ner för trappa

En personbil körde vid 3-tiden natten till i dag rakt ner i trappan vid restaurang Store Thor och blev hängande på det sönderkörda trappräcket. Föraren och en passagerare lämnade springande olycksplatsen.
Ystad • Publicerad 28 mars 2003

Upprinnelsen till den ovanliga trafikolyckan var att bilföraren stannade sitt fordon på Österportstorg för att ge tre flickor lift till Stortorget. Bilen framfördes därefter på gågatan och över Stortorget, där den körde ner i trappan till Store Thor och blev hängande på trappräcket. Bilföraren och en manlig kompis till honom, båda är i 20-årsåldern, lämnade springande olycksplatsen. Kvar blev de tre flickorna som fått lift. Ingen person skadades vid olyckan. -?Även om föraren avvek från olycksplatsen har vi gott hopp om att omgående lösa detta fall. Det finns flera tillförlitliga vittnen till olyckan, konstaterar inre polisbefäl i Ystad.

Per Sjöberg per.sjoberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons