Miljonvinnare på trav i Ystad

Någon blev väldigt, väldigt lycklig i helgen. Ynka 64 kronor kostade den V75-kupong som i lördags kammade hem en storvinst på hela 1 058 719 kronor.
Ystad • Publicerad 17 april 2002
Magnus Schön och Fredrik Andersson. BILD: JAN-OLLE PERSSON
Magnus Schön och Fredrik Andersson. BILD: JAN-OLLE PERSSONFoto: 

I helgen lämnades en sällsynt lycklad V75-kupong in på Ystads Spel & Tobak. Men killarna bakom disken, Magnus Schön och Fredrik Andersson, håller tyst om sina aningar om vem vinnaren kan vara. BILD JAN-OLLE PERSSON" BORDER="0"I helgen lämnades en sällsynt lycklad V75-kupong in på Ystads Spel & Tobak. Men killarna bakom disken, Magnus Schön och Fredrik Andersson, håller tyst om sina aningar om vem vinnaren kan vara. BILD JAN-OLLE PERSSON Kupongen med 128 stycken 50-öresrader lämnades in på Ystads Spel och Tobak på Stortorget. - I Ystad är en sådan här stor vinst på hästar ovanlig. I storstäderna händer det förstås ofta men i Ystad har vi inte haft en miljonvinst på ett par år, säger Tony Johansson som är regionschef för ATG i Skåne. ATG lämnar inte ut personuppgifter eller klockslag då kupongen lämnades in. - Normalt sett skulle jag säga att insatsen skvallrar om att det är en person med lite tur som vunnit. Men det kan också handla om ett så kallat reducerat spelsystem då tio kuponger registreras som separata, säger Tony Johansson. Vinnaren får nu gå till ett ATG-ombud och hämta ett utbetalningskort att ta till banken. På Ystads Spel och Tobak har man sina misstankar om vem som kan vara den lycklige. - Ja, vi har våra aningar. Och vi får kanske reda på något i veckan, men om vi gör det så håller vi tyst för kundens bästa, försäkrar Fredrik Andersson bakom disken.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.