GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

USA:s FN-ambassadör tackar för gästfriheten

USA:s FN-ambassadör Nikki Haley hoppas att mötet på Backåkra ska stärka och ena FN:s säkerhetsråd
Backåkra • Publicerad 21 april 2018 • Uppdaterad 21 april 2018
USA:s FN-ambassadör Nikki Haley tackade för gästfriheten i Sverige.
USA:s FN-ambassadör Nikki Haley tackade för gästfriheten i Sverige.
Foto: Mark Nordvall Hanlon

Nikky Haley lämnade mötet på Backåkra ett par minuter för att säga ett par ord till det samlade mediauppbådet.

– Vi har många saker att diskutera och nu ser vi att Nordkorea kommer till förhandlingsbordet, sa hon och syftade på Nordkoreas löfte att sluta med sina kärnvapentester.

Hon tycker det är bra att få en möjlighet att lämna New York och passade på att tacka Sverige för gästfriheten som mött henne och övriga ambassadörer.

– Jag har varit i Sverige förr. Då var jag guvernör och det handlade det om att förhandla ett avtal för Volvo. Sverige är en bra värd och jag hoppas vi stärkta lämnar det här mötet, sa hon innan hon tackade för uppmärksamheten och återvände in till mötet.

Cecilia BillgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.