GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Öppet hus: Vaccinering på alla vårdcentraler

Sydöstra Skåne • Publicerad 6 oktober 2021 • Uppdaterad 12 oktober 2021
Region Skåne vill få fler unga att vaccinera sig mot covid-19.
Region Skåne vill få fler unga att vaccinera sig mot covid-19.
Foto: Johan Nilsson/TT

Lördagen den 16 oktober hålls öppet hus på samtliga skånska vårdcentraler. Det är framförallt en insats för att vaccinera fler i åldersgruppen 16-40 år, där vaccinationstäckningen beskrivs som alltför låg. Men även andra är välkomna.

– Då tar vi emot alla som vill ha dos ett eller två, berättade Alf Jönsson, regiondirektör.

Han uppmanar dock ovaccinerade att redan nu höra av sig till sin vårdcentral.

– Man behöver inte vänta till dess. Kontakta din vårdcentral direkt på 1177 eller via telefon och boka en tid.

Mattias LundvallSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.