GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sommartraditionen utökas med damkör

För 34:e året i rad bjuder männen Harmonikören i samband med sommarsolståndet in till körkonsert på Ales stenar. Nytt för i år är att damkören Via Musika medverkar.
Kåseberga • Publicerad 4 juni 2019
Sommarsolståndet och sång av Harmonikören vid Ales stenar. Arkivbild.
Sommarsolståndet och sång av Harmonikören vid Ales stenar. Arkivbild.
Foto: Jan-Olle Persson

Man kan tvista om hur gamla Ales stenar är, men oomtvistligt är att traditionen med körkonsert i samband med sommarsolståndet i år sker för 34:e gången.

Manskören Harmoni har i år förstärkts med damkören Via Musika. Sammanlagt kommer 45 körsångare att bjuda på sånger till sommarsolståndet.

Konserten inleds klockan 21. Besökare uppmanas att ta med sig picknickkorgen upp i backarna. Det är fritt inträde.

Carl Johan EngvallSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer