GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två nya röster i radion i höst

Radio Actives lyssnare får under hösten stifta bekantskap med två nya programledare. Varje vardag mellan sex och två sitter de på plats vid mikrofonen.
Ystad • Publicerad 2 september 2008
Nina Malm Börstad och Anna Nederdal är nya programledare på Radio Active.
Nina Malm Börstad och Anna Nederdal är nya programledare på Radio Active.
Foto: 

Den 1 september gick Radio Active över till sin hösttablå och därmed var det premiär för de nya rösterna.

Sångerskan och radiorösten Anna Nederdal är ett av nytillskotten. Förutom att hon varit sångerska i bandet Zzaj och körsångerska bakom svenska artister så kan man höra Anna Nederdal i många tv-reklamer.

Tidigare har Anna Nederdal bland annat jobbat på Sveriges Radio P3 och Lugna favoriter.

Alla vardagar kl 10-14 hör man Anna Nederdal i Radio Active. Vardagar kl 06-09 hörs hon i FM Österlen.

Radio Actives andra nytillskott är Nina Malm Börstad som bland annat jobbat på Mix Megapol i Malmö och Sveriges Radio P4. Hon har också en bakgrund på Ystads Allehandas taltidning.

Varje vardag kl 06-10 kan man höra Nina Malm Börstad i Radio Active. Kl 14-18 hörs hon i FM Österlen.

Emilie Ekelund
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.