GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ung i YA är tillbaka – möt nya redaktören Märta

Efter ett sommaruppehåll är vi nu äntligen tillbaka med Ung i YA, satsningen av och för unga.
Läs mer om den nya redaktören Märta Tunbäck – och om hur du kan vara med och påverka innehållet!
Ung i YA • Publicerad 20 september 2021 • Uppdaterad 20 september 2021
Märta Tunbäck, ny redaktör för Ung i YA.
Märta Tunbäck, ny redaktör för Ung i YA.
Foto: Torun Börtz

Ung i YA drar igång igen! Efter förra årets succé med mängder av intervjuer, nyheter och guider för unga är vi glada att vara tillbaka igen efter sommaruppehållet.

På plats har vi en ny redaktör, Märta Tunbäck.

Vem är du Märta?

– Jag kommer från Göteborg men bor i Malmö. I våras tog jag examen från journalistlinjen på Skurups folkhögskola och sedan dess har jag jobbat på webbredaktionen här på YA.

Vilka frågor och ämnen vill du ge mer plats i YA?

– Förutom att fortsätta att uppmärksamma unga personer i YA:s område hoppas jag kunna lyfta en bredd av frågor och ämnen, både sånt som är roligt och sånt som är svårt.

”Precis som tidigare vill vi också låta läsarna själva berätta”
Märta Tunbäck

Hur gör man om man har ett tips på något som Ung i YA borde uppmärksamma?

– Man kan både mejla och skriva till mig direkt på DM. Precis som tidigare vill vi också låta läsarna själva berätta, med krönikor och insändare med egna tankar och funderingar.

Tips: Vill du också läsa Ung i YA?

För att få tillgång till allt innehåll krävs en digital prenumeration. Just nu har vi ett extra bra erbjudande för alla unga läsare: Prova i 3 månader för bara 3 kronor. Läs mer här!

Fakta

Här hittar du Ung i YA

Nyhetssidan Ung i YA: Här publicerar vi alla artiklar, reportage och krönikor från Ung i YA.

Instagram: UngiYstadsallehanda

Kontakt: Mejla UngiYA

Mattias LundvallSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.