GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ung i YA – här hittar du alla artiklar

Ung i YA är satsningen av unga, för unga – i Ystads Allehanda.
Ung i YA • Publicerad 23 september 2021 • Uppdaterad 23 september 2021

Du kan även hålla dig uppdaterad på Instagram.

Ung i YA

Har du ett nyhetstips?

Finns det ett ämne eller fråga som du vill att vi uppmärksammar? Eller vill du kanske skicka in en egen krönika eller insändare?

• Tveka inte att kontakta Ung i YA:s redaktör Märta Tunbäck

Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.