Annons

Voltad bil fick lyftas ur diket

Ystad • Publicerad 24 januari 2005
Personbilen voltade, hamnade på taket och fick lyftas upp på vägbanan igen. Bild: Thorsten Persson
Personbilen voltade, hamnade på taket och fick lyftas upp på vägbanan igen. Bild: Thorsten PerssonFoto: 

Det hala väglaget orsakade klockan 10.30 i går en trafikolycka på väg 9 mellan Glemmingebro och Hannas. Föraren av en personbil tappade kontrollen över sitt fordon, som körde i diket och voltade.

Bilföraren transporterades i ambulans till Ystads lasarett för att få sina skador omsedda. Hans bil fick omfattande plåtskador och fick tas upp ur diket med hjälp av lyftkran. Vid 13-tiden inträffade en trafikolycka mellan två personbilar på Österportstorg i Ystad, men det är oklart om det var det hala väglaget som orsakade olyckan.

Annons

Ingen person skadades och bilarnas plåtskador blev ringa. Detta var de enda trafikolyckor i Ystads kommun som rapporterades till polisen i går.

– Ystadsborna var förskonade från trafikolyckor i samband med det hala väglaget. Men på många andra platser i länet inträffade flera avåkningar, berättar länsvakthavande befäl Patrik Heimbrand, Malmö.

Per Sjöberg

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons