Annons

Ystads Allehanda på turné – möt våra medarbetare över en fika

Ystads Allehanda ger sig ut på turné för att fira sitt 150-årsjubileum och ni läsare är inbjudna att fira med oss. Förutom fika vill vi hjälpa våra läsare att logga in och ta del av hela vårt utbud.
Ystad • Publicerad 13 april 2023 • Uppdaterad 14 april 2023
Camilla Andersson och Sara Appelkvist från Ystads Allehandas marknadsavdelning bjuder in läsarna till att fira YA 150 år.Foto: Carl Johan Engvall

Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo och Skurup är världens viktigaste orter, i alla fall för Ystads Allehanda. När tidningen i år fyller 150 år vill vi fira det med våra läsare.

– Vi vill träffa läsarna, bjuda på fika och hjälpa dem som behöver att logga in digitalt för att kunna ta del av hela vårt utbud, säger Camilla Andersson, marknadschef och projektledare för 150-årsjubileet.

”Det är jätteviktigt för oss att vi vet vad våra läsare vill ha så att vi kan leverera en bra produkt”
Sara Appelkvist, Ystads Allehanda
Annons

Det digitala utbudet växer. I år har det till exempel utökats med direktsänd fotboll med sydöstra Skånes bästa lag Österlens FF och IFK Simrishamn.

– Vi har märkt att det finns många som inte känner till allt som ingår som kund. Det finns många fördelar med att logga in, säger Sara Appelkvist, marknadsansvarig för evenemang och föreningar på YA.

Som prenumerant på papperstidningen och som digital plus-kund har man förutom den direktsända sporten också tillgång till e-tidningen, det vill säga en blädderbar verision av den tryckta tidningen som du kan läsa i din telefon eller läsplatta.

– Den kan du läsa var du än är och den finns också tillgänglig även om papperstidningen någon gång olyckligtvis skulle ha uteblivit eller kommer senare än man önskar, säger Camilla Andersson.

På vår turné bjuder vi på en liten jubileumskaka. Du kan träffa våra reportrar, chefredaktör och sportchefen och lämna synpunkter och nyhetstips till dem.

– Det är jätteviktigt för oss att vi vet vad våra läsare vill ha så att vi kan leverera en bra produkt, säger Sara Appelkvist.

Även Sparbanken Syd kommer att vara på plats i Ystad, Simrishamn och Tomelilla för att bistå med frågor som rör deras digitala tjänster.

Ystads Allehanda kommer även att informera om taltidningen och hur man kan ta del av upplästa nyheter. Och så blir det tävling med fina priser.

Fakta

Ystads Allehandas jubileumsturné

• 20 april – Tomelilla, Bo Ohlsson, klockan 11-14

• 23 april – Sjöbo, Lions familjedag, klockan 11-15

• 19 maj – Simrishamn, Tullhusstranden, klockan 10-15

• 6 juni – Ystad, Stortorget, klockan 11-15

• 10 juni – Skurup, Skurups marknad, klockan 10-14

Carl Johan EngvallSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons