Annons
Kultur

Adam Alsings familj: "Enormt rörda"

Nöje • Publicerad 29 april 2020
Adam Alsings död berörde många, nu tackar familjen för all omtanke. Arkivbild.
Adam Alsings död berörde många, nu tackar familjen för all omtanke. Arkivbild.Foto: Erik Simander/TT

Den folkkäre programledaren Adam Alsings familj har lämnat en hälsning till allmänheten. Via Daniel Lagerqvist, presschef på Discovery och Kanal 5 vill de förmedla ett stort tack för all omtanke:

"Vi har blivit enormt rörda och vill tacka för all den kärlek och omtanke som så många visat efter Adams bortgång. Det är fortfarande svårt att ta in att vår make och pappa är borta men mitt i allt det tunga värmer det att se att han betydde så mycket för så många.”

Annons

Som tidigare meddelats är det också i samråd med familjen och produktionsbolaget som framtiden för den redan inspelade säsongen av "Top Gear" med Adam Alsing ska avgöras. Besked om det kommer senare, bekräftar Daniel Lagerqvist i ett pressmeddelande.

Adam Alsing dog onsdagen den 15 april i sviterna av covid-19, 51 år gammal. Han lämnade efter sig sin fru Anette Alsing och sönerna Sebastian och Kasper.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons