unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Ystads Allehanda TV

Många skaffade hund i våras – men det kan bli problem när husse och matte ska återgå till jobbet. Arkivbild.

Nyheter

Risk för hundproblem när hemjobb avslutas

Många har valt att skaffa hund under våren, när jobb hemifrån blivit klart vanligare. Men hundpsykologen Anders Hallgren varnar för att det kan bli stora problem när det är dags för husse och matte att komma tillbaka till jobbet.

Kunduzprovinsen i Afghanistan.

Nyheter

Många döda i flygattack i Afghanistan

Över 40 talibaner har dödats i ett flyganfall i provinsen Kunduz i Afghanistan, uppger regeringsföreträdare. Enligt försvarsdepartementet genomfördes angreppet i Khan Abad-distriktet som ett svar på en talibanattack mot regeringsstyrkor.

Det uppåtböjda tåpartiet kan göra foten en björntjänst, enligt en ny studie. Arkivbild.

Nyheter

Skons sköna böj kan ge svaga fötter

Det bekvämt uppåtböjda tåpartiet som finns på de flesta skor kan öka risken för fotskador som exempelvis hälsporre. Det menar amerikanska forskare, som har undersökt hur böjen påverkar fotens muskulatur.

Folk passerar förbi en väggmålning med coronamotiv i slumområdet Mathare utanför huvudstaden Nairobi i Kenya. Arkivbild.

Nyheter

Kenya utreder misstänkt coronasvindleri

Kenyas riksåklagare Noordin Hajj har gett order om att inleda en utredning om misstänkt förskingring av summor på motsvarande 620 miljoner kronor som landets hälsomyndighet betalat ut under coronapandemin.

Falkenbergs kommun ska i höst göra extra kontroller av trängsel på Gekås restauranger och kaféer, men även serveringar i anslutning till varuhuset. Arkivbild.
Omkring 9|000 personer ska ha flyttat in i det tillfälliga lägret på Lesbos.

Nyheter

Tusentals på plats i nytt Lesbosläger

De flesta som fick sitt boende förstört i branden i flyktinglägret Moria på Lesbos har flyttat in i ett tillfälligt läger, meddelar Greklands migrationsdepartement. Tidigare i veckan kom rapporter om att runt 1 000 personer hade flyttat till Kara Tepe, norr om Mytilene. Nu uppges omkring 9 000 av de 12 700 som bodde i Moria ha begett sig till det hastigt ordnade lägret.

Hitta drömjobbet

Hitta företag och tjänster

Grattis!

Döds- och minnesannonser