Annons

Barbie och hennes vänner håller ihop

Vänskapen står i fokus i den här filmen. Det gäller att hålla ihop när man är vänner annars kan det sluta illa.
Familj • Publicerad 6 november 2008
Barbie och Diamantslottet
Barbie och DiamantslottetFoto: 

Här berättas sagan om Liana och Alexa som får en förtrollad spegel av en gammal gumma. När de sjunger, vilket de ofta gör, så hör de plötsligt en tredje stämma. Den visar sig komma från Melody, som har gömt sig i spegeln. Melody berättar om Diamantslottet där all musik fanns innan den elaka Lydia förstenade muserna och gjorde allt mörkt.

För att befria Melody måste de hitta Diamantslottet innan Lydia hittar dem och Melody. Och det gäller som sagt att stå vid varandras sida. Så drar äventyret igång. Det är ganska bra tempo i filmen, som innehåller mycket sång och viss humor faktiskt. Fyraåringen tyckte att det var i läskigaste laget och blundade stundtals bakom en kudde. Men sången fick högt betyg och de små gulliga hittevovvarna likaså.

Var kommer nu Barbie in i allt det här? Jo, Barbie och bästa väninnan Teresa spelar nämligen rollerna som Liana och Alexa. Men skådespelarprestationerna bryr vi oss inte om att recensera här.

Karin Ohlsson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons