Annons
Insändare

Britt-Louise Lind: Dags för regeringen att ta på ledartröjan

”Nu är det på riktigt”- säger vår statsminister om säkerhetshotet mot Sverige. Han kallar samman alla partiledare för att diskutera det allvarliga läget.
Ystad • Publicerad 3 februari 2023
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Statsminister Ulf Kristersson (M), energi- och näringsminister Ebba Busch (KD), arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson (L) samt Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson (SD.
Statsminister Ulf Kristersson (M), energi- och näringsminister Ebba Busch (KD), arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson (L) samt Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson (SD.Foto: Caisa Rasmussen/TT

Vi sitter hemma vid TV:n och väntar på besked. Vad tänker dom? Hur ska de nu agera? Vad ska vi nu få höra?

Ja, det är Inga lugnande besked vi levereras. Nä, allt är bara mörkt och hemskt.

Annons

Vi hör ingenting om att landets högsta ledning har kontroll på läget, att vi kan känna oss lugna för att detta klarar dom.

Hur kan det vara att vi i Sverige har en regering som idkar skrämselpropaganda, men inte på något sätt lugnar och tröstar oss med att de kan hantera detta. Vem kan man lita på? Om inte vår regering? N

Nu är det tid att ge oss lite hopp. Berätta hur ni ska hantera hoten mot Sverige och hur vi ska kunna känna oss lugna. Ni är valda att leda Sverige, så ta då ledartröjan och visa att ni kan klara detta!

Britt-Louise Lind, Glemmingebro

Annons
Annons
Annons
Annons