Annons
Insändare

Jan-Åke Isaksson: Allsmäktighet är inte alltid vackert

Kommentar efter Carl Bengtsson efter hans inlägg i YA 2 juni ”Landsbygdens hopp står till Kevin Rasmussen.
Ystad • Publicerad 14 juni 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Kevin Rasmussen, Ystads kommun
Kevin Rasmussen, Ystads kommunFoto: Torun Börtz

Det är helt makalöst vad somliga kan uttrycka och titulera sig. Carl Bengtsson han ställde en fråga till oss tre och som frågan var ställd kunde man svara hur fritt och generellt som helst.

Givetvis var Carl Bengtsson ute efter bedrifter som kostar kommunen och som inte ens är kommunala uppdrag. Men givetvis gick man inte i den fällan, då är man ju istället vilsen och visionslös ansåg den självutvalda allsmäktige landsbygdsadvokaten Carl Bengtsson.

Annons

Carl Bengtsson ger sämst betyg till Cecilia Magnusson-Svärd (S) och bäst till Kevin Rasmussen (S). Intressant att få se om Socialdemokraterna då får ut det Carl Bengtsson vill med Kevin Rasmussen i spetsen. Det är nog smartare att satsa på de politiker som kommit fram med de förslag som Carl Bengtsson hyllar Kevin Rasmussen med.

Carl Bengtsson har ju varit med i vårt parti och borde veta vem som kommit på att driva de frågor han lyfter fram.

Öppna sockerbruksvägen i Köpingebro har vi ju haft med i vårt budgetförslag långt innan de andra partierna tyckte att det var nog en bra idé.

Belysningen på landsbygden var vi ju med och påtryckte för att detta skulle få sin lösning och vi har också med denna fråga som en av våra valfrågor.

Räfsan i Glemmingebro hade haft mossa på handtaget vid denna tid om vi inte hade avgjort detta i fördel för att hålla Räfsan öppen.

Lilla tåget i Kåseberga är en verklig smutsig affär. Vi lyfte och diskuterade detta i samhällsbyggnadsnämnden att detta kunde vara en bra lösning på parkeringsproblemen och vips så kom Socialdemokraterna och Kevin Rasmussen med detta förslag.

Är det inte dags att ära de verkliga hjältarna? Då menas de som utmanas varje dag med att verka på landsbygden.

Vi inom Sverigedemokraterna är inte ute efter äran som många andra politiker. Vi ser istället till helheten för landsbygden och att vi ska föra en politik som kommer denna till del. Men när lögner och bedrägerier uppstår, då agerar vi synligt.

Det var i varje fall roligt att höra att man undvek grodor. Svara gärna på denna insändare, så inkommer mitt inlägg på din fråga ifrån fullmäktige då.

Jan-Åke Isaksson (SD), gruppledare Ystad

Annons
Annons
Annons
Annons