Annons
Insändare

Karl-Erik Olsson (S): Märkligt att anklaga oss för den misslyckade politiken

Svar till Jörgen Göranssons insändare i YA 30 december 2019. Måste vara skönt för Jörgen Göransson och Centerpartiet i Simrishamns kommun att anklaga socialdemokraterna för Centerpartiets dåligt förda politik i Simrishamns kommun.
Simrishamn • Publicerad 3 januari 2020
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Kommunhuset Simrishamn

Man har så totalt misslyckats med sin förda politik under 2019 att man till och med får betala tillbaka miljonbelopp till staten när det gäller bemanningen i förskolan. Måste vara skönt för Jörgen Göransson att kunna anklaga socialdemokraterna för detta.

Jörgen Göransson drar sig inte för att anklaga Socialdemokraterna för att det är deras fel att Alliansen inte klarar av att under 2019 gå med överskott utan man hamnar nu på ett underskott med närmare 5 miljoner kronor.

Annons

Under perioden 2015–2018 under socialdemokraternas ledning gick Simrishamns kommun med 115 miljoner i överskott och investeringarna låg på närmare 500 miljoner och ändå ökade inte låneskulden i någon större utsträckning.

När nu Alliansen och Centerpartiet i Simrishamn misslyckats med sin förda politik så måste det vara skönt att ha någon annan att skylla på. Nej, upp till bevis och visa på att ni kan bättre.

För när ni förra mandatperioden ingick i den samverkan med bland annat socialdemokraterna så gick det mycket bra för Simrishamns kommun.

Jag uppfattade i varje fall att det samarbetet med Centerpartiet under förra mandatperioden var även centerpartiet i Simrishamns kommun nöjda med.

Karl-Erik Olsson (S)

Före detta kommunalråd

Simrishamns kommun

Annons
Annons
Annons
Annons