Annons
Insändare

Lars Toftemar (–): Förstår inte SD-representanterna det skrivna ordet?

Förstår inte Sverigedemokraternas bruna representanter det skrivna ordet? Återigen upprepar de sina lögner. Lögner som jag dementerat med emfas i tidigare insändare.
Ystad • Publicerad 5 januari 2022
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sverigedemokraterna Paul Svensson och Jan-Åke Isaksson. ”Typisk sossepropaganda” anser de om Kevin Rasmussens senaste inlägg.
Sverigedemokraterna Paul Svensson och Jan-Åke Isaksson. ”Typisk sossepropaganda” anser de om Kevin Rasmussens senaste inlägg.Foto: Cecilia Billgren

Vilket grumligt syfte de har med att fortsatt sprida lögnerna, vet bara de själva.

För att vara tydlig jag har inte (Obs; inte) haft ambitionen att få en plats i samhällsbyggnadsnämnden, det påståendet är något som YA får stå för.

Annons

Att Kevin Rasmussen (S) missuppfattade mig och skrev in mig i Socialdemokraterna på eget bevåg är ett olyckligt misstag men ändå ett misstag som jag korrigerade nästan omedelbart.

Nu uppmanar jag er, att läs nu detta igen och om ni inte förstår innebörden, ta hjälp av någon som har förmågan att förstå det skrivna språket.

När det gäller en dementi så är jag som privatperson hänvisad till YA:s välvilja att ta in en sådan och i detta fall var de inte villiga att göra det.

Att ni tycker att vi gjort bort oss tar jag som en komplimang när det kommer från medlemmar i ett parti med rötter i fascismen och vars åsikter jag föraktar så innerligt. Åtminstone en av er var med på den tiden när den lyfta högerarmen var en hälsning och ett signum för partiet.

När det kommer till att göra bort sig så är ni två experter på det, i kommunfullmäktige hoppar den ena grodan efter den andra ur era munnar. Mycket roande ibland och ibland direkt pinsamt.

Att ni inte heller vill kännas vid den totala pudelvändning angående allmän platsmark som er representant (anmäld för jäv) i samhällsbyggnadsnämnden gjorde när han blev lovad att återfå mark, är helt i linje med er fäbless för att töja på sanningen.

Det måste vara den absolut sämsta logiska kullerbytta, att påstå att det var för att inte belasta skattebetalarna som han ändrade åsikt och inte för den uppenbara egna vinningen skull.

Förslaget han röstade igenom sparar ju allt annat än pengar för skattebetalarna. Det kommer att kosta dem tiotals miljoner kronor när varje markplätt ska utredas och detaljplaner ska ändras.

Men som sagt, i Sverigedemokraterna vänds kappan efter vinden allt efter den rådande situationen och detta fall är ett väldigt bra exempel på det.

Härmed avslutar jag denna debatt med att uppmana Paul Svensson och Jan-Åke Isaksson; Håll er till sanningen och återfå er trovärdighet som ni hittills inte haft.

Lars Toftemar, oberoende ledamot av Ystads kommunfullmäktige

Annons
Annons
Annons
Annons