Annons
Insändare

SD Ystad: Intressanta reaktioner från vänstersidan

Kommentarer efter Therese Grahns och Moa Greiffs inlägg i YA 7 och 8 juli ””SD har själva röstat på att bygga på bästa åkermarken” respektive Brinner SD mer för att styra än för att rädda åkermarken?”.
Ystad • Publicerad 13 juli 2023
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Kollage: Nytt polishus Ystad
Kollage: Nytt polishus Ystad

Jättetrevligt att ni också engagerar er i dessa frågor! Det saknades verkligen av era partier när vi började påtala detta om att bevara åkermarken i främst fullmäktige. Det var säkerligen långt innan ni nog ens blev politiskt aktiva.

Hur som helst så ser vi framåt och ser att allt fler följer oss efterhand och ger oss vårt stöd, vilket är glädjande!

Annons

Therese Grahn och Moa Greiff hänger upp sig på att vi inte har agerat i tid i just detta ärende. Vad som ligger bakom detta kan ha flera orsaker, men det viktigaste för oss är att ta rätt beslut när vi kommer fram till den sista beslutsinstansen.

Det kan hända att det inte ser bra ut att vi inte har samma linje rakt igenom ett ärende. Samtidigt måste man vara öppen för ny information under ärendets gång som gör att man kan ändra sig.

Ja, det finns mänskliga politiker, bara att vänja sig. Era svar här i YA gläder oss, då ni engagerar er i hur vi agerar. Fortsätt gärna i den stilen och ta då också med alla de positiva beslut som ni ser att vi har levererat. Läsarna vill ju ha en så bra helhetsbild som möjligt om oss.

När man ser till Moa Greiffs inlägg så är det sedvanliga som serveras från vänstern: att vara emot. Vi hoppas verkligen att ni inte är emot med att hitta lösningar för att behålla polisen i vår kommun.

När man ser till Terese Grahns inlägg, undrar man ytterst: hur kommer ditt parti att ta beslut i denna fråga. Du riktar ju allt på hur vi agerar och inget om hur ni kommer att ta ställning.

Ja, som det kan gå när man lämnar in en insändare. Man vet aldrig vilka svar man får. Det är väl tjusningen i det hela. Reaktioner verkar vi väcka och kan detta leda till något positivt i slutändan, så har vi verkligen uppfyllt vårt syfte med att finnas.

För Sverigedemokraterna Ystad

Jan-Åke Isaksson

Paul Svensson

Martin Paulsson

Annons

Kent Andersson

Marck Hansen

Annons
Annons
Annons
Annons