Annons
Insändare

Sverigedemokraterna: Ni skyr ämnet men frågan kvarstår

Genmäle på Tina Bergström-Darrells (S) inlägg i YA 11 maj avseende ”Ni Sverigedemokrater driver bara en fråga, riktad mot nysvenskar”.
Tomelilla • Publicerad 14 maj 2020
Detta är en opinionstext i Ystads Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Så här ligger det till.

Land efter land förtrycks kvinnors mänskliga rättigheter med bland annat slöjan som redskap, eller rättare sagt hijaben. Dess innebörd ändras inte vid vår nationsgräns.

Annons

Hijaben är könsapartheid, hijaben står för kyskhetsnorm, hijab betyder barriär, det vill säga hijaben är ett sexualiserat och förtryckande attribut som enbart bärs av flickor.

Det är dessa normer sprungna ur slöjan eller hijaben som familjer använder sig av för att kontrollera sina småflickor, vilket pågår i vår sekulära skola varje dag. Det måste vi verka emot.

Vi vill uppmana er på vänsterkanten med missriktad välvilja att ta del av de som verkligen vet ex: gapf.se och kvinnorsrätt.se.

Vi i Sverigedemokraterna vill ge dessa flickor lite legalt andrum liksom deras obeslöjade kamrater har, åtminstone den lilla stund de befinner sig i vår, än så länge, sekulära för- och grundskola.

Frågan vi aldrig lär få svar på kvarstår – varför denna nit att lämna småflickor åt sitt öde?

Frågorna vi i Sverigedemokraterna driver är de våra väljare och vi anser vara mest relevanta. Det kan vara huruvida vi ska en underhållsplan för våra fastigheter eller om IS-terrorister ska åtnjuta vår kommunala välfärd eller inte.

Detta kommer vi att fortsätta med oaktat vad meningsmotståndare anser exempelvis om innebörden av den hejdlösa migrationen med dess följder och kostnader.

Och apropå ”vad som sagts vid köksbordet”, så var det en omskrivning för att inte behöva nämna minderåriga familjemedlemmar som varken har i en fullmäktigedebatt- eller i detta forum att göra, vilket undertecknade felaktigt antog man förstod.

Per Gustafsson,

Thony Blomgren

SD Tomelilla

Annons
Annons
Annons
Annons