Annons
Kultur

Agentur bryter med Noth efter anklagelser

Nöje • Publicerad 18 december 2021
Chris Noth anklagas för övergrepp av två kvinnor. Arkivbild.
Chris Noth anklagas för övergrepp av två kvinnor. Arkivbild.Foto: Joel C Ryan/AP/TT

Chris Noth, mer känd som "Mr Big" i "Sex and the city" anklagas av två kvinnor för övergrepp. Nu bryter hans agentur A3 Artists Agency allt samarbete med skådespelaren, skriver Hollywood Reporter.

De två kvinnorna har kontaktat tidningen vid två olika tidpunkter sedan serien "And just like that" började visas på strömningstjänsten HBO Max. Kvinnorna har för Hollywood Reporter berättat om sina möten med Chris Noth och hur han utsatt dem för sexuella övergrepp.

Annons

Noth förnekar de "kategoriskt felaktiga" anklagelserna och har i ett uttalande sagt att han alltid respekterar ett nej, samt att om han haft sex med kvinnorna har det varit med samtycke.

Anklagelserna har väckt uppmärksamhet och Noths agentur väljer nu att inte längre representera honom som skådespelare, skriver Hollywood Reporter.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons