Annons
Kultur

Bortgången orkestermedlem hedras på Liseberg

Tv • Publicerad 13 juli 2020
Under måndagens allsångskväll kommer Michael Olsson, nyligen bortgången medlem i "Lotta på Liseberg"-orkestern, att hedras på Liseberg. Arkivbild.
Under måndagens allsångskväll kommer Michael Olsson, nyligen bortgången medlem i "Lotta på Liseberg"-orkestern, att hedras på Liseberg. Arkivbild.Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT

Under måndagens "Lotta på Liseberg" kommer den nyligen bortgångna orkestermedlemmen Michael Ottosson att hedras med en minnesstund. Ottosson var en mångårig medlem i allsångsorkestern och avled hastigt den 8 juli, 36 år gammal.

"Micke var en varm vän för oss alla här på Liseberg. En gudabenådad musiker som alltid hade ett leende över", säger Lotta Engberg i ett uttalande på TV4:s hemsida.

Michael Ottosson var en rutinerad pianist, musiker och låtskrivare, född i dalsländska Bengtsfors. Trots sin relativt unga ålder hann han medverka i mängder av musikaliska sammanhang över hela landet.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons