Annons
Kultur

Britney Spears exman får fängelse

Musik • Publicerad 13 augusti 2022
Jason Alexander (i mitten) var Britney Spears barndomsvän och hennes förste man. Nu har han dömts till ett kortare fängelsestraff efter att han våldgästade Spears bröllop tidigare i år. Arkivbild.
Jason Alexander (i mitten) var Britney Spears barndomsvän och hennes förste man. Nu har han dömts till ett kortare fängelsestraff efter att han våldgästade Spears bröllop tidigare i år. Arkivbild.Foto: Foto: AP/Danny Moloshok

Britney Spears exman Jason Alexander har dömts till totalt 128 dagar i fängelse efter att ha våldgästat Spears bröllop i juni 2022. Han döms för olaga intrång och ringa misshandel. Det rapporterar Billboard.

Alexander, 40, livestreamade sin "wedding crash" på Instagram då han bröt sig in i Spears hem och misshandlade en säkerhetsvakt som försökte stoppa honom.

Spears var gift med Jason Alexander i 55 timmar efter ett Las Vegas-bröllop 2004 innan giftermålet annullerades.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons