GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Grants sångbegåvning borde förvaltas bättre

Skivrecension • Publicerad 27 maj 2022
Detta är en recension i Ystads Allehanda. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop

Grant

Album: Truth & Consequences

Skivbolag: Sony

Grant är som bäst framför eleganta arrangemang som kan omge och lyfta hennes helt makalösa sångförmåga. Debuten, där hon lät som en stämbandsdopad Petra Marklund, skvallrade om stora ambitioner. Andra albumet säger något annat. Här tvingas hon tränga sig fram genom ett överskott av irriterande gitarrinstick och mellodunk som lämnar minimalt utrymme till hennes vanliga röstbravader.

Bortsett från någon dipp så är ändå ‘’Truth & Consequences’’ behaglig pop som står sig väl mot resten av den svenska marknaden. Men det bör vara mer än så. Det tar emot att höra henne ta sin uppenbara begåvning i en så trist, Tiktok-kompatibel riktning. Karibiskt gung och Anna Bergendahl-ballader kan väl någon annan ägna sig åt?

Alexander ForslundSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.