Annons
Kultur

Ken Ring svårt sjuk i covid-19

Nöje • Publicerad 17 december 2021
Rapparen Ken Ring ligger på sjukhus i Kenya. Arkivbild.
Rapparen Ken Ring ligger på sjukhus i Kenya. Arkivbild.Foto: Claudio Bresciani/TT

Ken Ring är inlagd på intensivvårdsavdelning (iva) i Nairobi med covid-19, skriver Aftonbladet. Rapparen ska ha legat på sjukhus sedan luciadagen, då han lade upp en video på Twitter.

"På akuten i Kenya. Be för mig, eller be för min död", skrev han då.

Annons

Enligt familjemedlemmar i Kenya som Aftonbladet pratat med ska Ken Ring ha blivit svårt sjuk av coronaviruset, så sjuk att de inte trodde att han skulle klara sig. Aftonbladet har kunnat nå Ken Ring via textmeddelanden, där han bekräftar att han är på iva och han hälsar till sin familj.

Ken Ring slog igenom med hitlåten "Mamma" från debutalbumet "Vägen tillbaka" 1999. Sedan dess har han släppt ytterligare 14 album och 600 låtar. I fjol släppte han albumet "Musiken" och gjorde en avskedsturné, då han planerat att lägga av som artist. 2013 medverkade han i "Så mycket bättre".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons