Annons
Kultur

Kim Kardashian ett steg närmare juristdrömmen

Kim Kardashian har klarat Kaliforniens "babybar-exam", en populär benämning på slutprovet efter första årets juriststudier. Det meddelar realitystjärnan själv på och erkänner att hon misslyckats med testet tre gånger tidigare.
Nöje • Publicerad 13 december 2021
Kim Kardashian West går i sin fars fotspår och siktar på att bli advokat. I juni 2019 gästade hon Vita huset för att prata om straff fängelsereformer. Arkivbild.
Kim Kardashian West går i sin fars fotspår och siktar på att bli advokat. I juni 2019 gästade hon Vita huset för att prata om straff fängelsereformer. Arkivbild.Foto: Jacquelyn Martin/AP

– För alla som inte känner till min resa med juristutbildningen, kan jag säga att det inte varit lätt. Jag misslyckades med det här provet tre gånger på två år, men har rest mig varje gång, pluggat hårdare och försökt igen tills jag klarade det, skriver hon.

– Förvisso hade jag covid-19 vid det tredje försöket och 40 graders feber, men jag vill inte komma med bortförklaringar, lägger hon till.

Annons

Kardashians kamp med juridikstudierna har dokumenterades i de senaste säsongerna av "Familjen Kardashian". Kim Kardashian är dotter till den numera avlidne advokaten Robert Kardashian, som var en av dem som företrädde OJ Simpson i en av de mest uppmärksammade mordrättegångarna i modern tid.

I helgen kom också uppgifterna om att Kim Kardashian lämnat in de sista papperen för att skilsmässan från Kanye West, eller Ye som han numera heter, ska gå igenom. Nu krävs bara underskrift från domstolen. Av dokumenten framgår att Kardashian begär att få stryka efternamnet West från sitt eget namn.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons