Annons
Kultur

Kim Kardashian roastar ex-maken i humorshow

Nöje • Publicerad 10 oktober 2021
Kim Kardashian var lördagens värdinna för humorprogrammet Saturday night live.
Kim Kardashian var lördagens värdinna för humorprogrammet Saturday night live.Foto: NBC

Realitydrottningen Kim Kardashian har debuterat som värd för amerikanska humorprogrammet "Saturday night live" och drev frisk med både exmaken Kanye West och sin vida omskrivna familj, skriver US Weekly.

– Jag är så glad att få vara här i kväll och visa er att jag är så mycket mer än bara ett vackert ansikte, fint hår och bra smink, fantastiska bröst och en perfekt rumpa. Faktum är att jag är så mycket mer än det där referensfotot mina systrar visar för sina plastikkirurger, säger hon i programmet som sändes på lördagskvällen.

Annons

Även Wests och tidigare styvpappan, Caitlyn Jenners, politiska ambitioner häcklades, liksom mammans "lycksökande" pojkvän.

– En sak som jag är riktigt stolt över är att ingen någonsin skulle kunna kalla mig lycksökerska. Ärligt talat vet jag inte ens hur man blir en sådan, så jag frågade min mammas pojkvän, Corey, sade Kim under sin monolog.

Kardashian, för kvällen iklädd en rosa jumpsuit med matchande handskar, fortsatte att "roasta" rapparen och exmaken Kanye West:

– Jag gifte mig med den bästa rapparen genom tiderna. Inte bara det, han är den rikaste svarte mannen i Amerika, ett begåvat geni som gett mig fyra fantastiska barn. Så när jag skilde mig från honom så handlade det bara om en grej: hans personlighet, säger hon.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons