Annons
Kultur

Ruben Östlund återupptar filminspelningen

Film • Publicerad 1 juli 2020
Inspelning av Ruben Östlunds nya film "Triangle of sadness. Arkivbild.
Inspelning av Ruben Östlunds nya film "Triangle of sadness. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Regissören Ruben Östlund återupptar inspelningen av filmen "Triangle of Sadness", skriver Film i Väst i ett pressmeddelande.

Filminspelningen avbröts på grund av coronapandemin, och var senare tänkt att återupptas i juni, men datumet sköts alltså upp till juli.

Annons

"Triangle of Sadness" beskrivs som en satir där den amerikanske skådespelaren Woody Harrelson spelar en marxistisk sjökapten på en lyxyacht som sjunker. Harrelson är bland annat känd för sina roller i "Natural Born Killers", "The Hunger Games"-serien och HBO-serien "True Detective".

”När jag satte ihop mitt team så hade jag Real Madrid som förlaga. Precis som spelarna i Real Madrid ska alla skådespelare vara helt perfekta för sina roller. Precis så perfekt kändes det när Woody klev in i rollen som sjökaptenen. Det är imponerande att se hans nivå på skådespeleri”, säger Ruben Östlund i pressmeddelandet.

Östlunds senaste film "The Square" nominerades för en Oscars.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons