Annons
Kultur

Sökandet efter "Glee"-stjärnan fortsätter

Skådespelaren Naya Rivera försvann i samband med en båttur i Kalifornien i onsdags. Polisen har meddelat att sökandet efter henne fortsätter, men i mindre skala.
Tv • Publicerad 11 juli 2020
Hundra dykare och räddningspersonal har deltagit i sökandet efter Naya Rivera.
Hundra dykare och räddningspersonal har deltagit i sökandet efter Naya Rivera.Foto: Ringo H.W. Chiu /TT

Omkring hundra dykare och annan räddningspersonal har deltagit i arbetet, men sökstyrkan har minskats och utredare befarar att hon har drunknat, skriver flera amerikanska medier.

Sökandet i sjön har försvårats av dålig sikt under vattnet som fått dykare att behöva känna sig fram och använda specialutrustning. Även sökhundar har använts.

Annons

Det var under onsdagen som den 33-åriga Rivera rapporterades saknad efter en båttur tillsammans med sin fyraårige son på Lake Piru, i området Ventura, norr om Los Angeles i Kalifornien.

Enligt polisens uppgifter hittades sonen ensam och sovandes i den drivande båten, som Rivera hyrt, och enligt sonen, som ska vara oskadd, kom skådespelaren inte tillbaka efter en simtur. Både hennes flytväst och hennes handväska hittades ombord, skriver Variety.

Naya Rivera är känd för att ha spelat Santana Lopez i tv-serien "Glee" mellan 2009 och 2015. Hon gifte sig med skådespelaren Ryan Dorsey 2014, som också är far till hennes son.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons