Annons
Kultur

"Värvet" får gästprogramledare

Podcast • Publicerad 3 mars 2023
Elaf Ali blir en av dem som programleder "Värvet" under sommaren. Pressbild.
Elaf Ali blir en av dem som programleder "Värvet" under sommaren. Pressbild.Foto: Hugo Thambert

Under sommaren låter programledaren Kristoffer Triumf andra intervjua gäster i podcasten "Värvet", som startades 2012. Det blir bland andra Elaf Ali, Fredrik Apollo Asplund och Yasmin Nilson som tar över rodret – även om Triumf själv inte tar sommarlov.

"De som kommer att hålla i Värvet vid sidan av mig är tre röster som har inspirerat mig på ett eller annat sätt, berättare jag ser upp till. Och så hoppas jag att bli överraskad av 'Värvets' lyssnare, för jag har lämnat en lucka för dem att fylla", säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Elaf Ali är journalist och författare och debuterade med ungdomsboken "Vem har sagt något om kärlek?" 2021. Fredrik Apollo Asplund är författare, skådespelare och dansare och Yasmin Nilson är journalist och driver podcasten "Soluret".

Lyssnarna kommer också själva att kunna föreslå fler gästprogramledare via Instagram.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons